Cisco Webex Meetings többszörös sérülékenység

CH azonosító: CH-15077 Cím: Cisco Webex Meetings többszörös sérülékenység Angol cím: Multiple vulnerabilities in Cisco Webex Meetings

Publikálás dátuma: 2020.11.19. Utolsó módosítás dátuma: 2020.11.19.


Leírás

A CVE-2020-3419, a CVE-2020-3441, a CVE-2020-3471 és a CVE-2020-27126 számokon a Cisco Webex Meetings és a Cisco Webex Meetings Server szolgáltatás érintő – közepes kockázati besorolású – sérülékenységek váltak ismertté, amelyeket kihasználva a támadó XSS támadást indíthat, érzékeny információkhoz férhet hozzá a böngészővel összefüggésben, adatokat szerezhet meg a résztvevőkről (pl.: e-mail cím), illetve jogosulatlanul hozzáférhet az audió, a videó, a chat és a képernyőmegosztó csatornához.

Leírás forrása: Gyártói referencia: tools.cisco.com; Gyártói referencia: tools.cisco.com; Gyártói referencia: tools.cisco.com; Gyártói referencia: tools.cisco.com Leírás utolsó módosítása: 2020.11.19.


Elemzés leírás

A Cisco Webex Meetings egy felhő alapú, videókonferenciák lebonyolítására, továbbá fájlmegosztásra specializálódott szolgáltatás. A sérülékenységek egymás függetlenül, távolról és előzetes hozzáférési jogosultság nélkül is kihasználhatóak. Sikeres támadás esetén a támadó XSS támadást indíthat, érzékeny információkhoz férhet hozzá a böngészővel összefüggésben, adatokat szerezhet meg a résztvevőkről (pl.: email cím), illetve jogosulatlanul hozzáférhet az audió, a videó, a chat és a képernyőmegosztó  csatornához.

Az érintett verziók listája és a kapcsolódó frissítések elérhetőek a gyártó által biztosított hozzáférésen keresztül.

Elemzés leírás forrása: Gyártói referencia: tools.cisco.com; Gyártói referencia: tools.cisco.com; Gyártói referencia: tools.cisco.com; Gyártói referencia: tools.cisco.com Elemzés leírás utolsó módosítása: 2020.11.19.


Hatás

CVSS3 Severity and Metrics

Base score: 6.5 (Közepes)
Vector: AV:N/AC:L/PR:N/UI:R/S:U/C:H/I:N/A:N
Impact Score:
Exploitability Score:


Attack Vector (AV): Network
Attack Complexity (AC): Low
Privileges Required (PR): None
User Interaction (UI): Required
Scope (S): Unchanged
Confidentiality Impact (C): High
Integrity Impact (I): None
Availability Impact (A): None

CVSS2 Severity and Metrics

Base score: (Nincs)
Vector:
Impact Subscore:
Exploitability Subscore:
Hivatkozások

Gyártói referencia: tools.cisco.com
Gyártói referencia: tools.cisco.com
Gyártói referencia: tools.cisco.com
Gyártói referencia: tools.cisco.com