A NetCitadel az IT szektor első valósidejű biztonsági fenyegetés menedzsment platformját

A NetCitadel Inc. az innovatív fenyegetés menedzsment megoldások úttörő képviselője a héten tájékoztatott a NetCitadel ThreatOptics™ nevű termékének bevezetéséről, amely kontextusba helyez és mesterséges intelligenciát használ a biztonsági események (APT-k és rosszindulatú programok) kezeléséhez szükséges válaszadási idő drámai csökkentéséhez.

Az APT-k növekvő komplexitása és növekvő előfordulása létrehozta az igényt az új generációs rosszindulatú szoftverek ellen létrehozott megoldások iránt. Amíg a biztonsági eseményekre nyújtott válasz a tradicionális incidens kezelési folyamatoknál viszonylag hosszú és több hibát tartalmazhat, addig a NetCitadel ThreatOptics™ termék a merev munkafolyamatok és az emberi válaszadás hibalehetőségeit csökkenti, valamint lecsökkenti az időt a biztonsági esemény megjelenése és az erre nyújtott válasz között, dinamikus védelmi lehetőségeket és automatikus valós idejű választ adva a rosszindulatú támadásokra.

A NetCitadel ThreatOptics™ az első olyan fenyegetettség menedzsment platform, amelyik az incidens kezelési csoportok biztonsági analízis és hírek iránti igényét ki tudja elégíteni.

Forrás:

http://www.marketwired.com/press-release/netcitadel-delivers-industrys-first-real-time-security-threat-management-platform-protect-1854035.htm