HTE INFOKOM 2012 október 10-12

Tizennyolcadik alkalommal, 2012. október 10-12. között Mátraházán kerül megrendezésre a Hírközlési és Infromatikai Tudományos Egyesület (HTE) szervezésében az Infokommunikációs Hálózatok és Alkalmazások Konferencia és Kiállítás, a HTE Infokom 2012.
A kétévente megtartott konferencián a Nemzeti Hálózatbiztonsági Központ (CERT-Hungary) idén is képviselteti magát előadással, amelynek célja a készülő új, ún. CERT-VAS (ahol VAS= Value Added Services) szolgáltatás bemutatása.

A konferencia célja, hogy lehetőséget teremtsen az infokommunikációs piac változásainak megismerésére, a legújabb műszaki megoldások, hálózat-, szolgáltatás- és alkalmazásfejlesztési elképzelések közzétételére, a tapasztalatok kicserélésére, az együttműködés elmélyítésére, a személyes és közvetlen kapcsolatok kialakítására.

A konferencia első és második napja plenáris szekciókkal indul, majd két-két párhuzamos szekcióban zajlanak az előadások, a harmadik napon délelőtt három párhuzamos szekcióban érdekes aktuális témákról szerveznek workshopokat és tutoriálokat. A rendezvény ideje alatt a hazai infokommunikáció területén működő vállalatok és szervezetek kiállítóként is bemutatkoznak.

A rendezvény fővédnöke: Németh Lászlóné, nemzeti fejlesztési miniszter.

A konferencia honlapja: http://www.hte.hu/web/infokom2012