A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet (továbbiakban: NBSZ NKI) honlapján (a továbbiakban: honlap) közzétett tartalmak, illetve a weboldal formai és technológiai elemei a szerzői jog védelme alatt állnak.

A honlapon közzétett információbiztonsági tudatosítási célú elektronikus anyagok – edukációs céllal – írásos engedély nélkül is felhasználhatóak, az NBSZ NKI-re való hivatkozás megjelenítésével.

Az NBSZ NKI-re történő hivatkozás elvárt formája: „Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet”, valamint a felhasznált tartalomra mutató weblink a https://nki.gov.hu weboldalon.

Az NBSZ NKI törekszik az oldalain található információk, anyagok és hivatkozások pontosságának, valamint a honlap működés-folytonosságának biztosítására, mindazonáltal nem vállal felelősséget olyan károkért, amelyek az oldalain található információkból, illetve az oldal elérhetetlenségéből vagy esetleges megszűnéséből fakadnak. A honlap használata saját felelősségre történik.

A NBSZ NKI honlapjának integritását vagy működését veszélyeztető szándékos betörések, támadások vagy ilyen irányú kísérletek elkövetése a hatályos jogszabályok szerinti eljárást vonhatja maguk után.