Az ITBN Biztonsági Díjjal ismerte el az NKI kiemelkedő ismeretterjesztő teljesítményét 2020-ban

 

Az Informatikai Biztonság Napja (ITBN  CONF-EXPO) szervezői négy kategóriában osztották ki az idei konferencia Biztonsági Díjait, amelyek közül a Nemzeti Kibervédelmi Intézet a “Kiemelkedő teljesítmény 2020” kategóriában nyerte el a kitüntetést. 

Az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) szervezői 2010-ben alapították a díjat azzal a céllal, hogy kiemeljék, bemutassák és támogassák a legsikeresebb biztonsági szakembereket, szervezeteket, a biztonsági megvalósításokat, hazai és külföldi gyártói innovációkat, sikeres projekteket és az azokat befogadó és végrehajtó szervezetek munkáját. A díj átadására az ITBN konferencia záró akkordjaként került sor, az elismerést az Intézet vezetője, dr. Bencsik Balázs vette át.

A díj “szabályzata alapján” a nyertes a továbbiakban örökre jogosult az adott évi “ITBN Biztonsági Díj (ITBN Security Award) nyertes” megjelölés és a hozzá tartozó díj használatára, bemutatására és annak szabad kommunikációjára.

Az ITBN2020 díjazottjai:

  • Informatikai Biztonság Napja (ITBN CONF-EXPO) Biztonsági Díj – KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY 2020 (ISMERETTERJESZTÉS): Nemzeti Kibervédelmi Intézet
  • Informatikai Biztonság Napja (ITBN CONF-EXPO) Biztonsági Díj – AZ ÉV ÚTMUTATÓ SZAKEMBERE 2020: Dr. Buttyán Levente
  • Info/Cybersec, Trends, Buzz & Networking (ITBN) Security Award – BEST INNOVATION 2020: Avatao Kft.
  • Informatikai Biztonság Napja (ITBN CONF-EXPO) Biztonsági Díj – AZ ÉV INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI INCIDENSKEZELŐ CSAPATA 2020: OTP Bank csapata.