Még lementhetők az adatok a Yahoo Groups törlése előtt
A Yahoo egyik legrégebb óta működő funkcióját, a Yahoo Groups weboldal fokozatos megszüntetését tervezi.
Akadálymentes nézet
A beállítások azonnal életbe lépnek, és a böngésző megjegyzi őket.
Alapértelmezett
A honlap billentyűzet segítségével is használható, kezdéshez az oldal betöltése után nyomja meg a Tab billentyűt.