Bemelegítünk a HCSC’22-re! Játssz velünk Te is, és nyerj NBSZ NKI ajándékcsomagot! (3. rész)

Az utolsó megmérettetésben egy titkos üzenetet kell megtalálnotok a képben, amivel összeáll a végső megfejtés.

2022. július 28 – 31. között rendezzük meg ─ immár ötödik alkalommal – a Hungarian Cyber Security Challenge kiberversenyt (HCSC’22), amelyre még július 18-ig tudtok regisztrálni. (A versenyről minden szükséges információt megtaláltok a regisztrációs oldalon: https://nki.gov.hu/rendezvenyek/hcsc22/)
Azért, hogy meghozzuk a kedveteket a nevezéshez, készültünk egy kis nyereményjátékkal a számotokra. Fontos megjegyezni, hogy a nyereményjátékon való részvételnek nem feltétele a HCSC’22-re történő regisztráció. Bár érdemes megfontolni a nevezést, ugyanis idén először a verseny győztesei, egy 10 fős csapat tagjaként az European Cyber Security Challenge rendezvényen is részt vehetnek, amely Bécsben lesz idén szeptemberben. Az utazást, a szállást és az étkezést is mi biztosítjuk nektek.
A játék meneteA játék során három héten keresztül péntekenként – 2022. július 1-én, 8-án és 15-én – közlünk feladványokat az NBSZ NKI IT biztonsági tippjei között.Nincs más dolgotok, mint mindhárom heti feladványt megoldanotok, és a helyes megfejtéseket egyben elküldenetek 2022. július 22-ig az NKI Facebook oldalán üzenetben. FONTOS, hogy a részletekben megküldött megoldásokat nem áll módunkban elfogadni.
Arra kérünk benneteket, hogy a megoldást ne posztoljátok nyilvánosan, mert az automatikus kizárást von maga után!
A helyes megfejtést beküldők között kisorsolunk tíz NBSZ NKI ajándékcsomagot.

 

3. játék – 2022. 07.15. – Üzenet a plackban képben

A HCSC nyereményjáték harmadik fordulójában feladatod csupán annyi lesz, hogy találd meg a lenti képbe rejtett titkos üzenetet, ami a nyereményjáték végső megfejtésének harmadik, utolsó része lesz. (Az előző heti feladatot még nem végezted el? Semmi gond, még időben vagy. Katt ide, és máris nekiláthatsz!)

Fejtörésre fel, jó szórakozást kívánunk!

Címkék

kiber feladvány