Felpörög az etikus hackervilág – Hacktivity 2011

2011. szeptember 17-18-án újra itt a Hacktivity, Kelet-Közép-Európa legnagyobb hackerkonferenciája, ezúttal a Millenárison (Millenáris B épület – 1024 Budapest Kis Rókus u. 16-20.). Az esemény két napján igazi fesztiválhangulat várható, előadások, workshopok, játékok, a The Global CyberLympics Közép-Kelet-Európai döntője, hardver hacking, esti buli és 1000+ hacker a világ minden részéről!

Idén nyolcadik alkalommal kerül sor a mára már teljes mértékben nemzetközi Hacktivity-re, amely a legrégebbi független hazai IT biztonsági rendezvény. Az előadók között az információbiztonsági szakma legrangosabb képviselői találhatók. Idén 15 országból több mint 60 pályázat érkezett be a programbizottsághoz, amelyből a legjobb 28-at választotta be a zsűri.

Az idei két keynote speaker, ahogyan eddig is, igazi sztár a maga területén. A szombati napot a magyar származású, Amerikában élő Szőr Péter nyitja meg, akit méltán nevezhető a vírusvédelem atyjának. A vasárnapi nyitóelőadó Raoul “Nobody” Chiesa Olaszországból, aki Európa legismertebb kiber hadviselési és bűnügyi szakértője. Ám ezzel még közel sincs vége az előadók sorának, számos neves külföldi és magyar előadó is lesz a konferencián.

Az előadótermekben a program egész időtartamára biztosított a magyar-angol tolmácsolás.

A Hacktivity 2011-en a Puskás Tivadar Közalapítvány – Nemzeti Hálózatbiztonsági Központ IT biztonsági szakembere is előad. Kabai András IT Security Specialist prezentációjának témája: “Malware analízis, tippek és trükkök”.

A konferenciáról és a regisztrációról bővebben ITT tájékozódhat.