Hamarosan elindul a “Hacktivity 2010”

2010. szeptember 18-19-én, a Dürer kertben (1146 Budapest, XIV. kerület, Ajtósi Dürer sor 19-21.) kerül megrendezésre a legrégebbi hazai független IT biztonsági rendezvény, a “Hacktivity 2010”.

A konferencia keynote speaker-e Bruce Schneier, a neves IT-biztonsági szakértő lesz, akinek neve egyfajta minőségi garanciát jelent hálózatbiztonsági berkekben: így idén a Hacktivity konferencia előadói között szerepelni még komolyabb szakmai elismerést és rangot jelent, mint valaha.

A konferencián előadnak az információbiztonsági szakma legrangosabb képviselői. A szervezők a programban az alábbi témákban hirdettek workshop-okat: “Wargame”, „Hack the Vendor” és „BYOL”.

Újdonság, hogy a rendezvényre 2010-ben külföldi konferencia látogatókat is fogadnak, angol szinkron tolmáccsal és hacker hotellel.

A “Hacktivity 2010”-en a Puskás Tivadar Közalapítvány – Nemzeti Hálózatbiztonsági Központ IT biztonsági szakembere is előad. Kabai András IT Security Specialist prezentációjának témája: “Buffer Owerflow Step II., azaz ASLR és DEP megkerülési technikák”

Kabai András előadásáról és a Hacktivity 2010 fejleményeiről a konferencia után bővebben tájékoztatjuk olvasóinkat.

A konferenciáról és a regisztrációról bővebben ITT tájékozódhat.