Jelszó reset a WordPress-nél

A mai nap folyamán WordPress csapata gyanús tevékenységekre lett figyelmes néhány népszerű, gyakran használt plugin körül (AddThis, WPtouch,  W3 Total Cache) és úgy gondolták okosan álcázott hátsó kapukról lehet szó. Megvizsgálták és kiderült, a gyanús részek nem a szerzőktől származnak,  néhány frissítéssel javították a hibákat, de a biztonság kedvéért a WordPress letiltotta a plugin tárolókhoz való hozzáférést, amíg átfésülik azokat, hogy elkerüljék a további kellemetlenségeket.

A történteket még vizsgálják, de az esetleges visszaélések megelőzése érdekében a csapat alaphelyzetbe állított minden WordPress.org-hoz tartozó jelszavat. A fórumhoz és az egyéb részekhez való hozzáféréshez mindenkinek új jelszót kell generálnia.

Felhasználóként bizonyosodjon meg róla, hogy nem használja ugyanazt a jelszót két különböző szolgáltatásnál és, hogy az új jelszava különbözik az eddig használttól. Ha használta az érintet pluginok valamelyikét a frissítési oldalon bizonyosodjon meg róla, hogy a plugin naprakész.

Passwords Reset