Adobe Flash Player sérülékenységek

CH azonosító

CH-5347

Angol cím

Adobe Flash Player Multiple Vulnerabilities

Felfedezés dátuma

2011.08.09.

Súlyosság

Kritikus

Érintett rendszerek

AIR
Adobe
Flash Player

Érintett verziók

Adobe AIR 2.x
Adobe Flash Player 10.x

Összefoglaló

Az Adobe Flash Player sérülékenységei váltak ismertté, amelyeket kihasználva a támadók bizalmas adatokat fedhetnek fel és feltörhetik a felhasználó sérülékeny rendszerét.

Leírás

 1. Egy nem részletezett hiba kihasználásával puffer túlcsordulást lehet okozni, valamint tetszőleges kód futtatása lehetséges.
 2. Egy nem részletezett hiba kihasználásával puffer túlcsordulást lehet okozni, valamint tetszőleges kód futtatása lehetséges.
 3. Egy nem részletezett hiba kihasználásával memóriatartalmat lehet átírni, valamint tetszőleges kód futtatása lehetséges.
 4. Egy egész túlcsordulási hiba kihasználásával memóriatartalmat lehet átírni, valamint tetszőleges kód futtatása lehetséges.
 5. Egy nem részletezett hiba kihasználásával puffer túlcsordulást lehet okozni, valamint tetszőleges kód futtatása lehetséges.
 6. Egy egész túlcsordulási hiba kihasználásával módosítható a memória tartalma, valamint tetszőleges kód futtatása lehetséges.
 7. Egy nem részletezett hiba kihasználásával egy másik domain-beli bizalmas információk fedhetők fel.
 8. Egy egész túlcsordulási hiba kihasználásával módosítható a memória tartalma, valamint tetszőleges kód futtatása lehetséges.
 9. Egy nem részletezett hiba kihasználásával puffer túlcsordulást lehet okozni, valamint tetszőleges kód futtatása lehetséges.
 10. Egy nem részletezett hiba kihasználásával puffer túlcsordulást lehet okozni, valamint tetszőleges kód futtatása lehetséges.
 11. Egy egész túlcsordulási hiba kihasználásával módosítható a memória tartalma, valamint tetszőleges kód futtatása lehetséges.
 12. Egy nem részletezett hiba kihasználásával módosítható a memória tartalma, valamint tetszőleges kód futtatása lehetséges.
 13. Egy nem részletezett hiba kihasználásával módosítható a memória tartalma, valamint tetszőleges kód futtatása lehetséges.

A sérülékenységeket a következő termékekben jelentették:

 • Adobe Flash Player 10.3.181.36 és azt megelőző verziók Windows, Macintosh, Linux és Solaris rendszereken.
 • Adobe Flash Player 10.3.185.25 és azt megelőző verziók Android-on.
 • Adobe AIR 2.7 és azt megelőző verziók Windows, Macintosh és Android rendszereken.

Megoldás

Frissítsen a legújabb verzióra