Google Chrome sérülékenységek

CH azonosító

CH-9353

Angol cím

Google Chrome Multiple Vulnerabilities

Felfedezés dátuma

2013.06.04.

Súlyosság

Magas

Érintett rendszerek

Chrome
Google

Érintett verziók

Google Chrome 27.x

Összefoglaló

A Google Chrome több sérülékenységét jelentették, amelyek közül néhánynak ismeretlen hatása van, illetve amiket kihasználva a támadók feltörhetik a felhasználó rendszerét.

Leírás

 1. Egy nem részletezett hibát kihasználva nem megfelelő értéket lehet átadni a renderer számára. A sérülékenységről jelenleg nem áll rendelkezésre bővebb információ.
 2. A dev tools API egy nem részletezett hibáját kihasználva memória korrupciót lehet előidézni. A sérülékenységről jelenleg nem áll rendelkezésre bővebb információ.
 3. A bemeneti adatok egy felszabadítás utáni használatból eredő hibáját (use-after-free error) jelentették. A sérülékenységről jelenleg nem áll rendelkezésre bővebb információ.
 4. A bemeneti adatok egy felszabadítás utáni használatból eredő hibáját (use-after-free error) jelentették. A sérülékenységről jelenleg nem áll rendelkezésre bővebb információ.
 5. A HTML5 Audio egy felszabadítás utáni használatból eredő hibáját (use-after-free error) jelentették. A sérülékenységről jelenleg nem áll rendelkezésre bővebb információ.
 6. Egy nem részletezett hibát kihasználva a Cross-origin namespace megsértését lehet előidézni. A sérülékenységről jelenleg nem áll rendelkezésre bővebb információ.
 7. A workers accessing database API-k egy felszabadítás utáni használatból eredő hibáját (use-after-free error) jelentették. A sérülékenységről jelenleg nem áll rendelkezésre bővebb információ.
 8. Az SVG feldolgozás egy felszabadítás utáni használatból eredő hibáját (use-after-free error) jelentették. A sérülékenységről jelenleg nem áll rendelkezésre bővebb információ.
 9. A Skia GPU kezelésben lévő nem részletezett hibát kihasználva memória korrupciót lehet előidézni. A sérülékenységről jelenleg nem áll rendelkezésre bővebb információ.
 10. Az SSL socket kezelésben lévő nem részletezett hibát kihasználva memória korrupciót lehet előidézni. A sérülékenységről jelenleg nem áll rendelkezésre bővebb információ.
 11. A PDF nézegető nem részletezett hibáját kihasználva hibás memória felszabadítást lehet előidézni. A sérülékenységről jelenleg nem áll rendelkezésre bővebb információ.
 12. A böngésző több nem részletezett sérülékenységét jelentették. A sérülékenységekről jelenleg nem áll rendelkezésre bővebb információ.

A sérülékenységeket a 27.0.1453.110 előtti verziókban jelentették.

Megoldás

Frissítsen a legújabb verzióra