IBM WebSphere Sensor Events sérülékenységek

CH azonosító

CH-6962

Angol cím

IBM WebSphere Sensor Events Multiple Vulnerabilities

Felfedezés dátuma

2012.06.07.

Súlyosság

Közepes

Érintett rendszerek

IBM
WebSphere Sensor Events

Érintett verziók

IBM WebSphere Sensor Events 7.x

Összefoglaló

Az IBM WebSphere Sensor Events olyan sérülékenységei váltak ismertté, amelyek közül néhány ismeretlen hatással rendelkezik, másokat a támadók kihasználhatnak cross-site scripting (XSS/CSS) támadások kezdeményezésére.

Leírás

  1. Egy nem részletezett hiba a könyvtár bejárással kapcsolatos. Jelenleg nem áll rendelkezésre több információ.
  2. Egy nem részletezett hiba a  a HTTP metódusokkal kapcsolatos. Jelenleg nem áll rendelkezésre több információ.
  3. Bizonyos nem részletezett bemeneti adat nincs megfelelően megtisztítva, mielőtt a felhasználó részére visszaküldésre kerülne. Ez kihasználható az érintett oldal felhasználói böngésző munkamenetében történő tetszőleges HTML és script kód futtatására.
  4. Bizonyos nem részletezett bemenet nincs megfelelően megtisztítva a deferredView.jsp-ben, mielőtt a felhasználó részére visszaküldésre kerülne. Ez kihasználható az érintett oldal felhasználói böngésző munkamenetében történő tetszőleges HTML és script kód futtatására.
  5. Bizonyos nem részletezett bemenet nincs megfelelően megtisztítva a searchView.jsp-ben, mielőtt a felhasználó részére visszaküldésre kerülne. Ez kihasználható az érintett oldal felhasználói böngésző munkamenetében történő tetszőleges HTML és script kód futtatására.

A sérülékenységeket a 7.0 (AIX 64-bit, Linux és Windows) verzióban jelentették.

Megoldás

Telepítse a javítócsomagokat