Microsoft Internet Explorer többszörös sérülékenység

CH azonosító

CH-2107

Felfedezés dátuma

2009.04.14.

Súlyosság

Kritikus

Érintett rendszerek

Internet Explorer
Microsoft

Érintett verziók

Microsoft Internet Explorer 5.01, 6, 6 SP1, 7

Összefoglaló

Néhány sérülékenységet jelentettek a Microsoft Internet Explorerben, amelyet kihasználva támadók feltörhetik a felhasználó rendszerét.

Leírás

Néhány sérülékenységet jelentettek a Microsoft Internet Explorerben, amelyet kihasználva támadók feltörhetik a felhasználó rendszerét.

  1. A WinINet-ben lévő hiba kihasználható, NTLM bizonyítványok tükrözéséhez és tetszőleges kód futtatásához.

    Ez az alábbi sérülékenység 3. pontjával kapcsolatos:
    SA34677

  2. Egy nem meghatározott hiba jelentkezik weboldalak közti navigáláskor fellépő átmeneti hibák kezelésekor. Ez kihasználható memória kezelési hiba előidézéséhez egy speciális weblap segítségével.
  3. Egy meghatározatlan hiba jelentkezik a törölt vagy nem megfelelően inicializált objektumokhoz való hozzáféréskor, amely kihasználható memória kezelési hiba előidézéséhez egy speciális weblap segítségével.
  4. Versenyhelyzet lép fel az “” címkével hoznak létre vagy törölnek beágyazott tartalmat. Ez kihasználható memória kezelési hiba előidézéséhez egy speciális weblap segítségével.
  5. Egy másik meghatározatlan hiba jelentkezik a törölt vagy nem megfelelően inicializált objektumokhoz való hozzáféréskor, amely kihasználható memória kezelési hiba előidézéséhez egy speciális weblap segítségével.

A sebezhetőségek sikeres kihasználás tetszőleges kód futtatását teheti lehetővé.

Megoldás

Telepítse a javítócsomagokat