Microsoft .NET Framework többszörös sérülékenység

CH azonosító

CH-2562

Felfedezés dátuma

2009.10.13.

Súlyosság

Magas

Érintett rendszerek

.NET Framework
Microsoft

Érintett verziók

Microsoft .NET Framework 1.x, 2.x, 3.x

Összefoglaló

Néhány sérülékenységet jelentettek a Microsoft .NET Frameworkben, amelyet kihasználva támadók feltörhetik a sérülékeny rendszert.

Leírás

Néhány sérülékenységet jelentettek a Microsoft .NET Frameworkben, amelyet kihasználva támadók feltörhetik a sérülékeny rendszert.

    Egy nem meghatározható hiba kihasználható egy kiosztott mutató szerzésére a verem memóriához. Ez tetszőleges kód futtatását teszi lehetővé, pl. egy speciálisan erre a célra készített ASP .net alkalmazás vagy egy XBAP (XAML böngésző alkalmazás) segítségével.

  1. Egy hiba a Microsoft .NET ellenőrző kód hitelesítésekor kihasználhat egy típus egyenlőségi ellenőrzés megkerülésére és tetszőleges kód futtatására, pl. egy speciálisan erre a célra készített ASP .net alkalmazás vagy egy XBAP segítségével.
  2. Egy hiba van a Microsoft .NET Common Language Runtime (CLR) csatlakozási felületek kezelőjében. Ez kihasználható a memória tartalmának megváltoztatására és tetszőleges kód futtatására, pl. egy speciálisan erre a célra készített ASP .net alkalmazás vagy egy XBAP segítségével.

Megoldás

Telepítse a javítócsomagokat