Oracle E-Business Suite sérülékenységek

CH azonosító

CH-3331

Felfedezés dátuma

2010.07.13.

Súlyosság

Közepes

Érintett rendszerek

E-Business Suite
Oracle

Érintett verziók

Oracle E-Business Suite 11i
Oracle E-Business Suite 12.x

Összefoglaló

Az Oracle E-Business Suite olyan sérülékenységeit jelentették, amelyeket rosszindulatú felhasználók és támadók kihasználva bizalmas adatokat tehetnek közzé vagy manipulálhatnak bizonyos adatokat.

Leírás

 1. Az Oracle Applications Framework komponensének egy meghatározatlan hibája kihasználható bizonyos adatok közzétételére vagy manipulálására.
 2. Az Oracle Advanced Product Catalog komponensének egy hibája kihasználható hitelesített felhasználók által bizonyos adatok közzétételére vagy manipulálására.

  A sérülékenység sikeres kihasználásához szükséges bizonyos oldalak hozzáférhetősége.

 3. Az Oracle Applications Framework komponensének egy meghatározatlan hibája kihasználható bizonyos adatok manipulálására.
 4. Az Oracle Applications Manager komponensének egy meghatározatlan hibája kihasználható bizonyos adatok manipulálására.
 5. Az Oracle Applications Manager komponensének egy másik meghatározatlan hibája kihasználható bizonyos adatok manipulálására.
 6. Az Oracle Applications Framework komponensének egy meghatározatlan hibája kihasználható hitelesített felhasználók által bizonyos adatok közzétételére.
 7. Az Oracle Knowledge Management komponensének egy meghatározatlan hibája kihasználható bizonyos adatok manipulálására.

A sérülékenységeket a következő termékekben és verziókban jelentették:

 • Oracle E-Business Suite Release 12, 12.0.4, 12.0.5, 12.0.6, 12.1.1, és 12.1.2 verziók
 • Oracle E-Business Suite Release 11i, 11.5.10 és 11.5.10.2 verziók

Megoldás

Telepítse a frissítéseket (tekintse meg a gyártó tanácsát a részletekért).