Oracle PeopleSoft Enterprise HRMS sérülékenységek

CH azonosító

CH-4779

Angol cím

Oracle PeopleSoft Enterprise HRMS Multiple Vulnerabilities

Felfedezés dátuma

2011.04.19.

Súlyosság

Alacsony

Érintett rendszerek

Oracle
PeopleSoft Enterprise Human Resource Management System

Érintett verziók

Oracle PeopleSoft Enterprise Human Resource Management System 9.0, 9.1

Összefoglaló

Az Oracle PeopleSoft Enterprise HRMS több sérülékenységét jelentették, amelyeket kihasználva a felhasználók bizalmas információkat szerezhetnek meg, valamint módosíthatnak bizonyos adatokat.

Leírás

  1. Az ePerformance komponens egy nem részletezett hibáját kihasználva illetéktelenül meg lehet szerezni, valamint módosítani lehet bizonyos adatokat.
  2. Az ePerformance komponens egy második nem részletezett hibáját kihasználva, illetéktelenül meg lehet szerezni, valamint módosítani lehet bizonyos adatokat.
  3. A Pension Administration komponens egy nem részletezett hibáját kihasználva, illetéktelenül meg lehet szerezni, valamint módosítani lehet bizonyos adatokat.
  4. A Talent Acquisition Manager komponens egy nem részletezett hibáját kihasználva, illetéktelenül meg lehet szerezni, valamint módosítani lehet bizonyos adatokat.
  5. A Global Payroll North America komponens egy nem részletezett hibáját kihasználva, illetéktelenül meg lehet szerezni, valamint módosítani lehet bizonyos adatokat.
  6. A Global Payroll Spain komponens egy nem részletezett hibáját kihasználva, illetéktelenül meg lehet szerezni, valamint módosítani lehet bizonyos adatokat.
  7. A Global Payroll Core komponens egy nem részletezett hibáját kihasználva, illetéktelenül meg lehet szerezni, valamint módosítani lehet bizonyos adatokat.

A sérülékenységeket a 9.0 Bundle #15, 9.1 Bundle #5, 9.0 Tax Update 11-B, 9.1 Tax Update 11-B, 9.0 Update 2011-B, és 9.1 Update 20111-B verziókban jelentették.

Megoldás

Telepítse a javítócsomagokat